Tietorahdin kartta julkaistu

Tietorahdin kartta on vihdoinkin julkaistu myös mobiililaitteille! Alla linkki kauppoihin, josta TIETORAHDIN KARTTA on ladattavissa.
Sovellus on parempi, kuin edellinen karttaohjelma. Se antaa KULJETTAJALLE VALLAN päättää mitä näkee kartalla. Lisäksi puhelin muistaa valinnan vaikka sovelluksen sulkee. Tästä syystä voin lisätä eri suoritealoja kiinnostavaa tietoa samalle kartalla. Samaa karttaa voi käyttää esimerkiksi puunkuljetusyritys Pohjanmaalta ja lähettiyritys Varsinais-Suomesta, mutta kumpikin näkee eri tietoja kartalla, joskin tankilla näistä käyvät kumpikin. Tietoja voi kartalla siis olla todella monenlaisia, kun niitä voi piilottaa helposti.
KORKEUSRAJOITUKSIA tullaan korjaamaan nyt todella aktiivisesti käyttäjien ilmoituksista ja yhden työntekijän toimesta. Jos näet virheellisen tiedon kartalla niin ilmoitathan sen minulle. Ilmoittamiseen riittää, että lähetät kuvan minulle sähköpostilla. Sähköpostiin pääsee helposti päävalikon palaute kohdasta. Uuden karttaohjelman avulla saan sähköpostilla lähettämäsi kuvan kartalla, jos olet sallinut paikkatiedon puhelimessasi. Uuden karttaohjelman hyvä puoli on myös, että tulevaisuudessa saat päättää mitkä korkeusrajoitukset näkyy kartalla 10cm välein. Tämä tulossa siis lähitulevaisuudessa sovellukseen!
GOOGLEN KARTAT tulevat toimimaan vielä sivulla, mutta yritän siirtää kaikki uuteen karttaohjelmaan. Vanhassa karttaohjelmassa alkoi olemaan erilaisia ongelmia. Osa käyttäjistä ei ikinä saa ilmoitusta karttoista, merkinnät saattoivat kadota kartalta ja myös merkintöjen määrää oli rajoitettu. Nyt kun jatkossa kehitys on Tietorahdin omissa käsissä, niin hienoja asioita tulee tapahtumaan, eli jos sovellus ei heti miellytä, niin kerro mitä tietoja haluaisit sovellukseeni. Voit kertoa palautteen sähköpostilla.