Raskassarja -lehden artikkelin linkit

Uusimmassa Raskassarja -lehdessä oli artikkeli, jossa käsiteltiin kuljetusalalle soveltuvia ohjelmistoja ja miksei ne muillekin soveltuisi. Suorat linkit ohjelmistoihin on kerätty tälle sivustolle ja lisäksi julkaistaan lisää sisältöä ja linkkejä edellisiin blogiskirjoituksiin. Kuulisin mielelläni palautetta sisällöstä ja vastaan myös kysymyksiin koskien näitä ja muita ohjelmistoja. Kaikkia näistä olen käyttänyt ja asentanut asiakkailleni käyttöön:

Google Maps

Kätevä työkalu ja yleisesti käytössä monissa kuljetusliikkeissä. Omalla kohdallani puhelinluetteloiden keltaiset sivut vaihtuivat 2008 Google Mapsin älypuhelimella käytettävään sovellukseen. Kohta kymmenessä vuodessa muutoksia on tullut runsaasti, näistä suurimpana puheohjaus. Täältä voi lukea lisää aiheesta.

Hootsuite

Hootsuitella pystyy myös julkaisemaan sisältöä yrityksen eri sosiaalisen median kanaviin yhdestä ohjelmasta, sen sijaan, että joutuisi kirjautumaan kaikkiin palveluihin erikseen.

NFC

NFC lukija tarvitsee toimiakseen NFC tarroja, joita voi tiedustella suoraan minulta. Yhteystietoni löytyy täältä. Androidin lisäksi jutussa esitelty NFC Tools toimii myös iPhone puhelimilla, joista osa tukee NFC toiminnallisuutta.

WhatsAppWeb

WhatsAppin käyttöä voidaan myös puhelimella tehostaa androidin pienoissovelluksilla, jotka tulee näkyviin kun painatte pitkään android puhelimen näyttöä.

Asiakkuuden hallinta

Taimer
Zoho
Pipedrive

Asiakkuuden hallintaan on runsaasti erilaisia työkaluja. Joillekin pelkkä Excel on riittävä, kun osa taas tarvitsee laajemman järjestelmän, joka on liitettävissä yrityksen muihin järjestelmiin. Hankintahinnoiltaan pieniä järjestelmiä tulisikin ehdottomasti käyttää.

Selaimen laajennustyökalut

Yllä oleva linkki vie Chromen laajennustyökaluihin, mutta vastaavia löytyy myös muilta selaimilta. Yleensä löytyvät asetuksista.

Chat

Chat palvelut ovat lähiaikoina lisänneet palveluihin myös botteja, jotka vastaavat asiakkaiden helpompiin kysymyksiin kun kukaan ei ole päivystämässä chat palveluissa.

URL Shortener

Linkkien ohjausta voidaan myös vaihtaa, jos linkki vanhenee tai halutaan ohjata kävijä toisaalle.

 

Jos kaipaatte apua näiden kanssa tai haluatte tietää muista yrityksellenne soveltuvista ohjelmista, niin olkaa rohkeasti yhteydessä.

T: Janne / 045-6352653 / janne.lausvaara@tietorahti.fi